työnohjaus

Työnohjaus on oman työn tutkimista ja kehittämistä. Työnohjauksessa katsotaan sisimpään – ja sen tarkoituksena on oman itsen tutkiminen ja kehittäminen koulutetun työnohjaajan avulla.

Ohjauksessa pureudutaan omaan työrooliin ja pohditaan siihen liittyvien haasteiden, kokemusten ja tunteiden tulkitsemista. Työnohjaaja Tara Roisko toimii hyvin läsnäolevasti ja tavoitelähtöisesti, mutta inhimillisesti yksilöä kuunnellen.

Työnohjauksen avulla voi kirkastaa työelämän tavoitteitaan ja löytää jopa uusia urapolkuja. Työnohjaus lisää luovuutta ja innovatiivisuutta sekä edistää työssäjaksamista. Se ei ole konsultointia eikä terapiaa, vaikka ohjauksen ote voi olla konsultatiivinen ja vaikutukset terapeuttisia.

Syitä työnohjaukseen hakeutumiseen voi olla monia: työuupumusta, ongelmia työpaikalla tai uuden uran pohtimista.

Työnohjaus

“Työnohjaaja ei neuvo eikä sano miten asiakkaan tulee tehdä. Hän on rinnalla kulkija, joka kuuntelee ja antaa mahdollisuuden ajatella asiaa usealta näkökannalta. Itse käyn kerran kuukaudessa yksilötyönohjauksessa ja vähintään joka toinen kuukausi ryhmätyönohjauksessa kollegoiden kanssa.”

-Tara Roisko

Mentessä on kerran kuukaudessa tutustumisilta työhyvinvointiteemalla. Ilmoittaudu mukaan!

Työnohjaus - BoccaMente

BoccaMentestä

Tara on työnohjaaja, hahmoterapeutti, pari- ja seksuaaliterapeutti, mentori, Buteyko-hoitaja ja suuhygienisti.

BoccaMente syntyi ajatuksesta, että ihminen on kokonaisuus, harmoniassa ja voi hyvin. Taran kiinnostus terapiakoulutukseen lähti hänen omasta tarpeestaan ja voimakkaasta halusta auttaa muita.

Tara on elävä esimerkki siitä, että kaikilla on mahdollisuus kouluttautua uudelleen ja uudelleen – kiinnostavaksi kokemalleen alalle ja toteuttaa unelmiaan.

Taralle unelmat liittyvät yrittäjyyden ja purjehdusharrastuksen yhdistämiseen. Rohkea nainen seilaa maailman meriä erilaisissa kokoonpanoissa ympäri vuoden, eikä kaihda tuulisiakaan säitä. Kuten ihmisen elämässä, välillä myrskyää ja toisinaan on tyyntä – elämä on kuin ääretön mahdollisuuksien meri, kun sen mukaan uskaltaa vain heittäytyä.

Mente mahdollistaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin juuri sinulle. Taralla on pitkä kokemus ja vankka ammattitaito kehon ja mielen asioista – et voisi olla paremmissa käsissä. Menteen voit tulla yksin tai ryhmässä.