pari- ja seksuaaliterapia

Parisuhde- ja seksuaaliterapeutti auttaa elämän solmukohdissa ja seksuaalisuuden löytämisessä ja vaalimisessa sukupuolesta riippumatta. Vastaanotolle voi tulla yksin tai yhdessä, pariskuntana, sinkkuna tai eronneena. Taran inhimillinen lähestymistapa ja intensiivinen, aito kiinnostus ja halu auttaa luovat terapiakeskusteluille luottamuksellisen ja avoimen ilmapiirin.

Syitä pari- ja seksuaaliterapeutin vastaanotolle saapumiseen: elämän suuret muutokset, kuten avioero, sairastuminen, uusperhe, narsistinen puoliso, lasten muuttaminen kotoa, petetyksi tuleminen jne.

Pari- ja seksuaaliterapia

“Pariterapiaan tarvitaan jatkuvuutta. Aluksi kerran viikossa, sitten kerran kuukaudessa ja myöhemmin tarpeen mukaan. Parisuhdeterapia on matka kahden ihmisen suhteeseen ja sen kipupisteisiin.” -Tara Roisko

Mentessä on kerran kuukaudessa tutustumisilta “Nainen”-teemalla. Ilmoittaudu mukaan!

Pari- ja seksuaaliterapia - BoccaMente

BoccaMentestä

Tara on työnohjaaja, hahmoterapeutti, pari- ja seksuaaliterapeutti, mentori, Buteyko-hoitaja ja suuhygienisti.

BoccaMente syntyi ajatuksesta, että ihminen on kokonaisuus, harmoniassa ja voi hyvin. Taran kiinnostus terapiakoulutukseen lähti hänen omasta tarpeestaan ja voimakkaasta halusta auttaa muita.

Tara on elävä esimerkki siitä, että kaikilla on mahdollisuus kouluttautua uudelleen ja uudelleen – kiinnostavaksi kokemalleen alalle ja toteuttaa unelmiaan.

Taralle unelmat liittyvät yrittäjyyden ja purjehdusharrastuksen yhdistämiseen. Rohkea nainen seilaa maailman meriä erilaisissa kokoonpanoissa ympäri vuoden, eikä kaihda tuulisiakaan säitä. Kuten ihmisen elämässä, välillä myrskyää ja toisinaan on tyyntä – elämä on kuin ääretön mahdollisuuksien meri, kun sen mukaan uskaltaa vain heittäytyä.

Mente mahdollistaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin juuri sinulle. Taralla on pitkä kokemus ja vankka ammattitaito kehon ja mielen asioista – et voisi olla paremmissa käsissä. Menteen voit tulla yksin tai ryhmässä.