buteyko

Buteyko perustuu lääkäri Konstantin Buteykon menetelmään, jolla hoidetaan erilaisia hengitysongelmia ilman lääkkeitä. Tara Roisko on kouluttautunut Buteyko-hoitajaksi ja hän voi auttaa esimerkiksi astmasta ja jatkuvasta yskästä kärsiviä Buteyko-menetelmän avulla.

buteyko-ryhmät ja yksilökäynnit

Ryhmät tai yksilökäynnit räätälöidään tarpeen mukaan. Menetelmän oppiakseen kannattaa osallistua 3-5 kertaa ohjattuun tapaamiseen, niin oppii kotiharjoitteet, joita voi hyödyntää myöhemmin.

Buteyko – terve hengitys

Terve hengitys -illat alkavat Boccassa tiistaisin klo 17.30-19.30.

Harjoittelemme Buteyko hengitystekniikkaa ryhmässä. Terve hengitys auttaa sinua stressinhallinnassa, allergioissa ja jopa astmassa. Se voi myös parantaa unenlaatuasi. Teemme yksinkertaisia harjoituksia yhdessä – ja voit treenata sen jälkeen kotona saadaksesi parhaita tuloksia aikaan.

1. Tapaaminen
Harjoittelemme rentoutusta ja muutamaa perustekniikkaa joiden avulla löydät terveen hengityksen ja voit jatkaa harjoitteita kotona.

2. Tapaaminen
Kotiharjoitusten jälkeen jatkamme ja opettelemme hiukan vaativampia harjoitteita joita voit toistaa kotona.

3. Tapaaminen
Harjoitukset jatkuvat ja laajentuvat. Näiden kolmen käynnin jälkeen sinulla on työkalut terveeseen hengittämiseen.

Muista!
Mahdollisuus myös yksityiskäynteihin, jos sinusta tuntuu että tarvitset lisää ohjausta.

Seuraavat koulutukset

1. Moduli
ti 29.1. klo 17.00-18.30
ti 26.2. klo 17.00-18.30
ti 26.3. klo 17.00-18.30
ti 24.4. klo 17.00-18.30

2. Moduli
ti 11.2. klo 17.00-18.30
ti 12.3. klo 17.00-18.30
ti 9.4. klo 17.00-18.30

3. Moduli
ti 5.3. klo 17.00-18.30
ti 2.4. klo 17.00-18.30

Ilmoittaudu koulutukseen tästä

teemaillat

BoccaMentessä on kerran kuukaudessa teemailta, jossa voi tutustua Buteyko-tekniikkaan.

BoccaMentestä

Tara on työnohjaaja, hahmoterapeutti, pari- ja seksuaaliterapeutti, mentori, Buteyko-hoitaja ja suuhygienisti.

BoccaMente syntyi ajatuksesta, että ihminen on kokonaisuus, harmoniassa ja voi hyvin. Taran kiinnostus terapiakoulutukseen lähti hänen omasta tarpeestaan ja voimakkaasta halusta auttaa muita.

Tara on elävä esimerkki siitä, että kaikilla on mahdollisuus kouluttautua uudelleen ja uudelleen – kiinnostavaksi kokemalleen alalle ja toteuttaa unelmiaan.

Taralle unelmat liittyvät yrittäjyyden ja purjehdusharrastuksen yhdistämiseen. Rohkea nainen seilaa maailman meriä erilaisissa kokoonpanoissa ympäri vuoden, eikä kaihda tuulisiakaan säitä. Kuten ihmisen elämässä, välillä myrskyää ja toisinaan on tyyntä – elämä on kuin ääretön mahdollisuuksien meri, kun sen mukaan uskaltaa vain heittäytyä.

Mente mahdollistaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin juuri sinulle. Taralla on pitkä kokemus ja vankka ammattitaito kehon ja mielen asioista – et voisi olla paremmissa käsissä. Menteen voit tulla yksin tai ryhmässä.